2011-01-01
到旺角行街, 行到下午三點幾先地方食Lunch. 入到Da dolce Domon. 決定點食物時, 家人揮手向男侍應示意, 但佢竟然迴避視線走開了幾經努力叫位醒D的女侍應為我地落單, 我地點了一碗拉麵, 一碟煎餃子, 一個雪梨糕及一D飲品. 拉麵一般, 但當夾件餃子就覺得口感怪怪的, 咬落淋PAT PAT, 暖暖的, 吐出來一看, D豬肉餡仍是紅紅的, D餡是 "生" 的咪以為D餃子皮煎得地, 裏面就熟, 肯定係雪藏貨加求奇事旦煎, 做日式拉麵店連餃子都煎唔好, 離譜因急於找人投訴又要去TOILET 嗽口, 忘記了拍照女侍應只作簡單道歉及換過一碟了事. 完全沒有任何成意表示 我地都算太好人了. 就此放過佢.見之前的食評都有提及烏蠅滋擾, 呢次都有一隻飛來飛去整體來說, 食物無驚喜, 充饑尚可, 但煮唔熟的食物就不能接受服務方面, 除了位女侍應外, 其如的人都豪無朝氣, 感覺麻麻
因急於找人投訴又要去TOILET 嗽口, 忘記了拍照
見之前的食評都有提及烏蠅滋擾, 呢次都有一隻飛來飛去