2019-07-03 208 views
最近出街出得多洗大左,所以唯有要開始慳番,出街食野就以平同飽為標準🤣番工之前經過呢間位於粉嶺名都嘅唐記包點,見到最貴嘅食物都唔過$27,份量又ok,於是就買曬一日三餐嘅份量番公司食😂🤣黑豆漿係出面比較少見,見唐記嘅黑豆漿又唔算貴就買左支黎試下🤣唔會好甜👍🏻11點番到公司第一件事就係食早餐😂食左個菜肉包加黑豆漿就夠飽🥰去到下午3點3又夠鐘食下午茶,就食左個馬拉糕同雞蛋牛肉飯,8嘅馬拉糕同茶樓10幾蚊得1舊嘅馬拉糕味道差不多,都係咁好食又飽肚。不過雞蛋牛肉飯我都係第一次見,味道都唔錯,又夠飽肚!去到夜晚緊係要食飯!咸蛋肉餅飯$27 飯粒粒粒分明,又有口感,肉又唔會過咸。食完一盒都已經有7、8成飽,再加個燒賣,正❤️

唔會好甜👍🏻

TakeAway