2009-03-17 20 views
因為上個星期食左覺得好食,所以今次叫埋朋友一齊食。有d 令我失望。因為我上個星期同今次都係叫冬蔭功湯泡飯,上次食果時係好熱辣辣,d 蝦隻隻差唔多大,而家加埋一定唔會失望o既凍horlick,所以我覺得係正架。今次我再encore 冬蔭功湯泡飯,因為覺得唔係好夠湯,所以request 添d。點知果個人拒絕我地囉,攪到我碗飯勁乾。另外係今次個d 湯唔係好夠熱,亦冇上次咁好味,有d似"不"到落底剩反果d 咁。朋友叫左豬頸肉炒飯,有幾片豬頸肉only,醬汁炒飯為大部分。醬汁味,所以都ok好食,不過份量係少o既。我地都叫左椰汁紅荳冰,豆唔稔、但係好椰汁,鐘意大家樂紅荳冰o既人會失望。
因為上個星期食左覺得好食,所以今次叫埋朋友一齊食。

算係咁啦
豬頸肉去左where?
2009-03-14
算係咁啦
豬頸肉去左where?