2024-10-11
媽媽生日特登帶媽媽黎試下呢間日式燒肉放題,之前食過一次媽媽好想再食多次,今次佢食完都係一致好評,因為d肉好新鮮,又有好多唔同既送可以揀,個和牛就一定要試,必食😋我地叫左雨餐,呢個餐係可以放題任食🌟A4黑毛和牛後腰肉,肉係好厚實,肉味好濃郁,燒完食落去係入口即溶,超香口🌟A4黑毛和牛牛肩,呢度既牛肉肌肉纖維比較豐富,肉質比較嫩,油花分佈均勻,食落去係係好滑,唔會太瘦,一啖落去就成口牛肉味,超惹味🌟A5和牛西冷,口感細膩,肥瘦分佈適中,軟滑又肥美嘅牛肉🥩燒得香焦又保持嫩滑,再加上脂肪嘅香甜,炙燒之後,成個口都係牛肉味超好食🌟食完咁多肉類後,就簡係要食下海鮮啦。我地食左生蠔,每一隻蠔都係勁肥美🦪燒到岩岩好外焦裡嫩,一啖落去係爆曬d好肉,勁嫩口勁鮮甜🌟黑松露香氣的牛油雜菌,好少見到呢d咁特別既菜式,入面有滿滿既黑松露。好香口呢度既肉全部都係五星級燒肉,見到媽媽食到咁滿足真是物超所值以他們的食物質素,下次要介紹比同事試下先