6 day(s) ago
早幾日打電話預約尋晚6點,隔咗陣就收到確認短信。前日再收到短信以確認出席。尋日準時到達,店員安排入座。成餐飯都無乜嘢。直到7點,有店員拎張單嚟叫我哋check check,無問題可以一陣出去比錢。當時我哋仲食緊個芭菲最尾1/3。咁我哋咪繼續食囉。過咗10分鐘左右,店員就拎個卡機嚟話要埋單,咁我哋咪比錢繼續食啦。點知另一位店員就問可唔可以收嘢,客人已經嚟咗。我哋表示唔知有限時。店員話一般週末都係80-90分鐘左右,閒日可以耐啲。當時我哋無諗咁多,立刻着衫拎嘢走。離開餐廳之後諗諗吓越諗越嬲!無論打電話預約、兩個短信、確認出席網頁定入座時候,都無提及用餐有限時。而且當時店員話客人嚟咗嘅時候,我哋嘅用餐時間都未夠80分鐘!仲食緊就俾人催促離開,體驗十分惡劣。之前食過覺得幾好,所以帶媽咪嚟,但得到一個咁嘅體驗,無下次啦。
尋日準時到達,店員安排入座。