烤魚是一道口感獨特、風味出眾的傳統菜肴,魚肉外表微微焦香,估吾到火鍋放題店,都有咁出色既烤魚。而且烤魚以外,仲可以食雞煲,火鍋。 餐廳提供兩款套餐。 一個是$248 一個$298烤魚要加$48 我覺得係好合理既。準備烤魚既同時,先上小食同埋刺身先,刺身都幾好食,小食特別係辣雞軟骨,好味。烤魚係魽魚,本身就多肉少骨。辣度可以自己選擇,可以揀bb 辣。 魚再吸曬辣汁既辣味,係十分香口惹味。 店家提到,佢地係成為火鍋店前身係烤魚店,難怪整烤魚有一定水準。 黎到了雞煲辣分,頭先揀左麻辣,今次揀左香辣。味道幾香,亦好惹味既。黎到火鍋部分,有多款湯底可以選擇。今日揀左花膠雞,佢個湯其實有魚湯係底 而且吾油。火鍋料部分,$298個餐有海鮮拼盤。蠔,鮑魚,蝦,蜆。通通都咁好食。而且好新鮮。火鍋部分亦好多野食。牛肉,豚肉,雞肉,一應俱存。牛肉份量亦好多的。去到e 部分 都已經有d 飽但佢水餃 雲吞都好好味。 另外 仲有鴨血等。最後仲有雪糕。所以其實真係好抵食佢仲有間VIP 房 人多想傾計就岩曬

烤魚是一道口感獨特、風味出眾的傳統菜肴,魚肉外表微微焦香,估吾到火鍋放題店,都有咁出色既烤魚。而且烤魚以外,仲可以食雞煲火鍋

餐廳提供兩款套餐。 一個是$248 一個$298
刺身

香辣雞煲

去到e 部分 都已經有d 飽
但佢水餃 雲吞都好好味。
另外 仲有鴨血等。

最後仲有雪糕。

所以其實真係好抵食