2024-05-13
想食雞煲又想打邊爐,搵下搵下就黎到淥鼎記😄今次我哋選擇咗小寶套餐($238/位),享受任飲任食120分鐘嘅無限暢快先送上小食開下胃呢個套餐先喺六款主食當中揀一款,我地當然揀左最想食嘅重慶雞煲😉重慶雞煲:一啖辣椒、一啖麻香,重慶雞煲嘅辣味正宗得嚟又唔會過火,雞肉煮得入味,每一口都令人嘴唇微麻,心頭火熱🌶️食完主食雞煲開始有少少飽,然後再揀湯底接住落黎打邊爐😎今次我地揀左美人花膠鍋,等候期間就去自助區拎配料先出面自助區都有幾十款配料可以夾,基本火鍋配料都有有調味醬料區可以混醬😄飲品區除左罐裝/紙包飲品之外,仲有自家製茶類一壺壺可以拎😉仲有生果區美人花膠鍋:湯底清甜,花膠質地彈牙,每一啖都飲得到鮮甜味,美人花膠鍋真係既滋補又健康🥰安格斯牛板翼、安格斯極佳级精修肥牛:肉質鮮嫩,脂肪分佈均勻,輕輕一涮,就可以品嚐到肉嘅原始風味🤤伊比利亞黑毛豬、丹麥網豬:豚肉肥瘦相間,口感豐富,伊比利亞黑毛豬嘅油花香氣濃郁,而丹麥網豬則更加細嫩多汁😋潮汕墨魚丸、潮汕蝦丸:充滿住潮汕特色風味,墨魚丸彈牙,蝦丸鮮甜,唔錯嘅配料😋又食雞煲又打邊爐,一份價錢兩份享受,食物水準唔錯,夠晒飽😉補MENU
食完主食雞煲開始有少少飽,然後再揀湯底接住落黎打邊爐😎今次我地揀左美人花膠鍋,等候期間就去自助區拎配料先 出面自助區都有幾十款配料可以夾,基本 火鍋配料都有 有調味醬料區可以混醬😄 飲品區除左罐裝/紙包飲品之外,仲有自家製茶類一壺壺可以拎😉 仲有生果區 美人花膠鍋:湯底清甜,花膠質地彈牙,每一啖都飲得到鮮甜味,美人花膠鍋真係既滋補又健康🥰
伊比利亞黑毛豬、丹麥網豬:豚肉肥瘦相間,口感豐富,伊比利亞黑毛豬嘅油花香氣濃郁,而丹麥網豬則更加細嫩多汁😋 潮汕墨魚丸、潮汕蝦丸:充滿住潮汕特色風味,墨魚丸彈牙,蝦丸鮮甜,唔錯嘅配料😋
又食雞煲又打邊爐,一份價錢兩份享受,食物水準唔錯,夠晒飽😉 補MENU