2019-03-16 61 views
該店第一次晚餐外賣評價, 以下評價包含 今天3月16日堂食的劣評。上次晚餐外賣還未感覺到他們的差!!!食物: 十分一般,可以講係"熟"囉,味道就一般偏重口味的咸,務求蓋過所有過度煮食的味道,啲食物啱啱攞過嚟已經唔熱。啲雞肉牛肉全都overcook好老,啲面發脹晒,豬扒超硬,吞拿魚包,自己去百佳買罐頭都無咁求其。服務: 態度惡劣,一入場你就會感受到,好似啲侍應先係"客人"咁,送餐唔係放喺枱,係隨便"掟"落枱,十分唔尊重人。入場坐坐10分鐘,叫人落單,無人理,但見到啲人行嚟行去避開啲客(唔只我哋枱叫緊,一樣無人理)。後來,不斷舉手時,侍應十分唔耐煩咁回應「得啦~等一陣啦~呃~(語氣其差)」。見到有其他客人喺到換枱自己搬嘢(大枱換細枱),比幾個侍應公然啲大聲「話」咗十幾分鐘(客人個個都聽到,客人好唔高興,但佢哋繼續鬧),個客人其實事先已通知換枱,因為又係無人理,所以索性自己嚟。利申: 純熟客人,不過以後唔會係佢哋客人。看完以上經歷,請各位三思再消費。

上次晚餐外賣還未感覺到他們的差!!!

TakeAway