上個月自己同小朋友去過,侍應們好有善,係咁同我個仔玩,服務又好好,埋咗單仲可以擺低野出去沙灘玩,於是尋日就同埋幾個有小朋友嘅朋友一齊去食,四大人四BB(唔夠一歲)好啦一入去坐低,唔夠四張BB凳,唔緊要我仔瞓緊覺,另外一個BB就朋友抱住企住喺沙發邊先, 通常咁樣佢一定會掂到牆,跟住過戴眼鏡嘅男侍應就話:唔好掂幅畫呀。ok🙂唔緊要,我哋冇出聲。隔咗一陣過嚟同我哋講叫我哋防疫嘅膠板放返喺中間,但係我哋小朋友會扯,唔緊要我朋友一路食一路拎住塊膠板,明白法例規定,跟住有一下朋友個仔推咗塊膠板落地下,佢已經即刻烏低身執,跟住又係個戴眼鏡嘅待應就即刻講你要擺返好喎,ok🙂經過重重嘅折磨,終於埋單走,好啦我哋就行出門口,因為我仔瞓足全程,我話你哋落去沙灘睇吓啦,我餵我仔食少少嘢先,於是就喺門口餵我仔食嘢,跟住有個男人拖住隻狗想黎食嘢,我旁邊明明仲有一張吉嘅枱,其實可以叫我推開BB車就得,呢個眼鏡男人行出黎問我,我係咪同前面嗰隊人一齊,我話唔係, 佢即刻話我有客喎,你坐前面啦,我即刻起身話好,我頭先都有消費,跟住佢唔冇應我行返入餐廳,好彩個男人話唔緊要佢一個人,我先坐返低餵我個仔食嘢,跟住聽到個男待應對

經過重重嘅折磨,終於埋單走,好啦我哋就行出門口,因為我仔瞓足全程,我話你哋落去沙灘睇吓啦,我餵我仔食少少嘢先,於是就喺門口餵我仔食嘢,跟住有個男人拖住隻狗想黎食嘢,我旁邊明明仲有一張吉嘅枱,其實可以叫我推開BB車就得,呢個眼鏡男人行出黎問我,我係咪同前面嗰隊人一齊,我話唔係, 佢即刻話我有客喎,你坐前面啦,我即刻起身話好,我頭先都有消費,跟住佢唔冇應我行返入餐廳,好彩個男人話唔緊要佢一個人,我先坐返低餵我個仔食嘢,跟住聽到個男待應對講英文嘅亞洲男人幾好態度,又同佢吹水🙂明既

係呀係我地錯,全部一歲以下嘅BB我哋控制唔到,對唔住,大聲尖叫令你地唔耐煩對唔住,係你哋張凳換片係我哋錯(呢個確實我地要檢討),我哋帶住小朋友我哋狼狽係我哋嘅事,其實都唔一定要體諒,但係可以唔使咁多皺眉頭同不屑,雖然我哋係消費者但係我哋已經努力控制場面,我地全程唔該前唔該後,但係冇用架,人只會睇你差果一面,好想喊。