2018-09-25 177 views
舊同學約食飯,有熟大角咀嘅朋友強烈推介呢間火鍋店,於是就約埋收工之後一齊出發去呢間咁有驚喜嘅餐廳本人多數食開任食火鍋,見到呢間餐廳湯底同菜式都有非常多選擇,而且有個熟客仔朋友都推介每個湯底真係獨當一面,於是我哋就四個人叫咗一個酸菜鯇魚煲做湯底湯底嚟到已經見到好足料,最有驚喜嘅地方係除咗普通鯇魚外,仲有我最鍾意嘅脆魚鯇朋友圈已叫咗啲三文魚刺身做前菜,食落都非常新鮮,唔會有雪藏味配料都陸續上枱,強烈推介牛脷!真係非常好食,以往食牛脷都係燒比較多,冇諗過打邊爐係可以咁嫩滑另外所有野都剩係得兩個字可以形容到,就係新鮮!鵝腸同珊瑚蚌一食就食到佢哋本身嘅味道,配合埋個湯底真係醬料都唔使朋友都唔夠食結果食多個椒鹽豆腐冇諗過火鍋店嘅小菜都咁好食,豆腐非常香脆,椒鹽味道好香口已經約咗下個月同成班朋友一齊再嚟真係好值得長期支持

配料都陸續上枱,強烈推介牛脷!

朋友都唔夠食結果食多個椒鹽豆腐
冇諗過火鍋店嘅小菜都咁好食,豆腐非常香脆,椒鹽味道好香口

已經約咗下個月同成班朋友一齊再嚟
真係好值得長期支持