呢排打邊爐興食牛🐂好多人都返大陸食 但食完呢間616 根本就無需要返大陸🤷🏻‍♀️因為616已經有一流牛肉再加麥子手工啤🍺絕絕絕配! 香港絕對需要呢種服務態度!坐低就好貼心講解一下有咩牛可以推薦同埋咩湯底新出😍👍🏻落單完放左個流斗 原來係計住落完單20分鐘內未到齊野飲 就會免費請食🤤🤤Wa.....咁著數 我又唔介意等多陣呀!好可惜 佢5-10分鐘就到哂🤣不過真係抵讚 一定唔會漏單或者等好耐先👍🏻👍🏻呢d咪有heart lo!!!到左主角黎喇!呢碟係滑尾龍 之前有朋友推薦 所以一定要試試😍 加左蛋係牛尾龍到 好香又好滑 雞蛋更加帶出到牛味🤤🤤嘩......呢碟紫菜卷真係幾特別 什至話係第一次見❤️好似響鈴的改良版 滾左幾秒就食得 感覺比起普通響鈴香 有多層紫菜味🤤🤤🤤可以試一試👍🏻尖沙咀呢間616係同麥子合作 就緊係要試返杯手工啤喇 佢有好多味道選擇 我地今次就叫左杯這些機會不屬於我的(有淡淡花香味)而且好易入口 今次飲完好想再飲 唔知市面上有無得買呢?呢碟牛駝峰 只需滾8秒左右 油脂香而不肥膩 口感鮮嫩而香滑❤️的確不錯不錯👍🏻👍🏻呢碟金花趾只需滾6秒左右🤤位置近牛後腿五花腱附近 所以佢個
因為616已經有一流牛肉再加麥子手工啤🍺絕絕絕配!

滑尾龍

紫菜卷

這些機會不屬於我的

牛駝峰

呢碟金花趾只需滾6秒左右🤤位置近牛後腿五花腱附近 所以佢個脂肪比例唔算高 油脂味亦不太重 但夠哂彈牙同香脆❤️❤️
金花趾

老闆介紹到有一系列澳洲和牛係新返 我地就叫左呢隻牛胸肉試一試🤤 眼見肉中脂肪比例都好足夠 入口即溶 而且夠哂香濃 咬落都好林身👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻記住要試
澳洲和牛-牛胸肉

最後呢碟牛滑係最特別 係其他地方都好少機會見到牛滑出現 咬落爽口彈牙 而且牛味十足😍😍😍
手打牛滑
2018-07-10