新開張嘅時候頭幾個月去過幾次, 每一次都一定會有問題出現。 一係就飲品極耐都唔上, 一係就嘢食錯或者上得勁慢。試過 飲過一杯超級苦嘅檸檬茶,根本個檸檬就係壞嘅, 試過食肉醬意粉諗住好穩陣, 點知食落完全係唔知乜嘢味,而且啲肉醬係深啡黑色嘅,好恐怖,食剩咗大半碟。 最近諗住畀多次機會佢去試下, 叫咗三個下午茶, 等咗半個鐘都一個都未上, 叫個staff跟跟佢話焗嘅係要等耐啲, 但其實三個餐得一個係要焗的… 之後食咗兩個餐第三個都未來最後取消咗埋單走人…食物唔得,服務一樣差到死… 個個阿姐都蠢落單又落錯又冇禮貌,後生嘅都唔見得好,試過佢哋整跌咗張單落地,佢就咁執番,一野定返落我張枱度 ,一句sorry又冇,張單差啲掉落我碟飯到, 望都冇望一眼就咁擰轉頭走咗, 完全唔知乜嘢態度呢間咁嘅嘢望佢快啲執笠, 打死都唔會再幫襯
呢間咁嘅嘢望佢快啲執笠, 打死都唔會再幫襯