2018-07-13
整體食物水準唔錯,幾好味,不過個酥皮龍蝦湯唔知點解等咗成個幾鐘🙄真係over一個鐘最‘慶’係本身HSBC咭$500以上有88折,佢碌咗冇比discount但同我講void唔到,傻的嗎🤷🏻♀️點會冇得void,你唔識洗唔洗我教你😤個樓面男仔問完d話事人再解釋嘅原因完全説服唔到我,類似話我冇出聲講要用個優惠,有d客會揀儲分唔要discount....成張HSBC咭都比埋你仲要講d咩?你係staff優惠唔係你promo架咩?十萬個為什麼?🤔最後當然有void比返discount我,話下次真係冇得void🤦🏻♀️仲會有下次。。。公司處理不當,好似講到皇恩浩蕩咁😑P.S 嘢食係ok,service就冇架喇,樓面得一個staff,等食要好有耐性同EQ要高