2007-03-11
呢間野無論食物,招呼,環境都好惡劣,食物又難食,冇招呼可言,想受氣就去啦,我就發誓永世都唔會去!!!!!d侍應雞手鴨腳,仲差d倒瀉湯,同埋唔知係撞聾定扮聽唔到呢?叫極都冇人應=.=!特別安排座位果方面,我地6個人等左成個中先有位,唔知係咪未試過有6個咁多既人幫襯~同我地一齊等位果d2-5個人既人已經入左去食緊喇,一肚氣!!!!6個人叫左5個菜,食到好似去左一間好高級既西餐廳咁,d人慢到我地可以食完一個菜之後要等幾個字先有另一樣野到,攪到我地要好珍惜逐樣遂樣慢慢食,可能佢地想我地好好享受掛,哈哈!!叫左小龍包,唔掂,擔擔面,一般(唔好食),小菜普通野,羅白絲,好難食,鍋貼,超難食,d皮厚到可以掟死人,勁少(咸)料,d野食同個價錢好唔成比例囉!!好啦,一肚氣咁埋單,收錢果陣同朋友爭俾錢,果條"收錢女人仕"見錢開眼望都唔望下我呢邊,咁我叫住佢啦,佢明知我叫佢架啦,居然扮聽唔到,走左去,幾咁無禮貌(可能係聾既)!所以希望大家真係唔好再去呢間野喇!我講既野句句屬實