(Non-member)
2011-05-08 27 views
相信好多曾幫襯嘅朋友都有類似經驗﹣就係一肚氣諗住好好地買個外賣,無人理你惟有自己攞外賣紙,點知寫好晒交俾阿姐只換來一句:唔好俾我,你企响度等得啦等了幾十分鐘,終於有機會同阿姐講嘢,點知要咩無咩,問佢咁有咩,佢又用超差態度手指指外賣紙話:你自己睇囉總之成程阿姐都超不耐煩,好同意有人話好似乞佢咁,以香港現時嘅服務態度,佢都算係我今年嚟最受氣的我都知你好忙會忟,但唔通d客成30度响門口等,跟住要咩無咩唔忟咩,我哋咪又係斯斯文文同你講嘢,呢d叫基本尊重門口貼晒紙話咩誠意小店,以客為先,似乎只係口號,個人感覺就真係超大牌,一個唔憂做姿態,啋你都費事咁花無百人紅,希望老細唔好以為自己出名就可以唔尊重d客,d客就係咁慢慢流失的大家去之前最好有心理準備要受氣
相信好多曾幫襯嘅朋友都有類似經驗﹣就係一肚氣

大家去之前最好有心理準備要受氣