2018-02-18 567 views
呢間嘢都幫襯咗好幾年,多數堂食,食物ok,但服務態度就有保留,初初都還可以接受,最多落單時語氣唔係幾好,但近幾年都係打去叫外賣多,聽電話嗰個應該都係老細,語氣都係差,好晦氣嗰種,都算,簡單落完單就算,我接受....但早兩日打去叫外賣,佢嘅態度同語氣竟然差到正常人係接受唔到,我本身係打算叫兩個唔同嘅炒飯,講完一個炒飯後,佢即刻問我飲咩,我答咗佢,佢跟手再即刻問我仲要啲咩,我話要一個xxx炒飯,佢即刻炳我,話要叫完廚房嘢先叫水吧嘢,嘩,佢痴線架?又係佢自己即刻問我飲咩先嘅,唔講仲以為我向佢乞咁,真係火都嚟,我咪即刻炳返佢囉,真係完全冇諗過叫外賣都可以搞到一肚火,叫完之後,越諗條氣就越唔順,於是轉頭我就打去取消,佢竟然話唔得,話已經整好咗,叫我即刻去攞,我梗係睬你都有味啦,永遠都唔會再幫襯呢間垃圾!😡😡😡