2020-11-05
老闆們請食飯 &慶祝同事生日🎉左揀右揀 揀咗呢一間~到達店內 環境昏暗 見到好多情侶坐窗台慶祝周年紀念~ 我哋一坐低都揀咗好耐 有啲同事叫dinner set ~我就單叫自己比有興趣嘅菜式~(但其實成份Menu望落去我都不是太有興趣)有個印度哥哥招呼我哋 但請注意 原來佢識講中文的最後先知🤣 所以英文唔叻嘅人見到都唔使驚哈哈套餐揀咗以下呢幾樣野(三人份量)刺身壽司睇個樣都OK正常呢個 個人認為個辣辣地嘅火腿ham有好感 墊底下嘅脆脆又唔脆哇呢個牛簡直係覺得不是太好食 林啤啤 但係冇牛味嘅以下兩樣係我單點的終於有樣嘢係正常就係呢個天婦羅呢個牛係10分不好吃 就好食係左下角嗰兩舊類似炸蘆筍嘅嘢甜品反而覺得係正常OK的總括來講 如果周年紀念都還可以過嚟嘅但一定要坐窗台同朋友gathering就冇必要食呢間 因為有更好嘅選擇~如果有朋友飲酒嘅話 又係揀set dinner的可以建議揀$100任飲香檳嘅 可以飲兩個鐘 飲到你嘔都得🤣🤣🤣 Anyway~candy happy birthday😝😝
左揀右揀 揀咗呢一間~
到達店內 環境昏暗 見到好多情侶坐窗台慶祝周年紀念~
套餐揀咗以下呢幾樣野(三人份量)
刺身壽司睇個樣都OK正常
哇呢個牛簡直係覺得不是太好食