2018-04-21 62 views
呢間火鍋之前一直不停推介比身邊既同事朋友,之前幾次黎食都好開心,但今次有少少遜色,好似唔同左。。。先談服務,因為個人比較麻煩,入到舖,完全無人理,企左好耐,先被發現,坐底左研究左一陣,就問我食咩,可能有人受樂,但我只覺得吹我,轉頭又問我飲咩。。。如果咁想我飲,不如比杯水我先,之後可能都識做既,無再走過黎最後埋單,都係奇奇怪怪,我習慣會睇清楚張單先比錢同埋有時會影下張單,通常啲職員放低張單會走開,轉頭返黎收,但係職員就企係我隔離等,等,等。。。咁即係咩意思先?吹我?驚我唔比?之後,都係要我出口,叫你走開囉!打個邊爐食好啲都係想減壓,點知咁大壓力我都話左我係麻煩😂講食!望落去真係好足料,不過唔岩我口味,下次都係唔揀豬骨🙈本地手切肥牛。。。我印象中以前唔係咁樣蝴蝶開邊,以前係一塊塊無乜根,無咁厚,而家呢個就比較有咬口,肉味夠濃,厚身少少,我就一般,始終以前係因為呢碟肥牛而愛上,但已改變了。。。脆鯇骨腩,值得推介,好食,勁脆,好甜,西洋菜餃都好好食,墨魚滑都係!其他就無乜特別蝦就真係無乜特別,係特別貴。。😂我真係識條鐵咩!今次只能說一般,真心無以前咁好食,我對上一次食,間舖都未擴大,以前啲職員
,之後可能都識做既,無再走過黎
我都話左我係麻煩😂

講食!

望落去真係好足料
,不過唔岩我口味,
下次都係唔揀豬骨🙈

蝦就真係無乜特別,係特別貴。。😂我真係識條鐵咩!

今次只能說一般,真心無以前咁好食,我對上一次食,間舖都未擴大,以前啲職員比較好。。
建議食客:如果有興趣叫海鮮呢度係真心唔錯,今次因爲友人不好海鮮,反而有另一方面見解, 服務有待改善,有進步空間。

一般食法都比我食到400/位😂😂

差啲漏左支竹遮茅根。。。「好水」
如果唔係因爲我揸車,點會飲到呢個😂
泊車方面:
無位,是常識吧! (請^勿^違泊)