2018-02-06 3190 views
今日趕交文件OT做完哂就去慶祝一下,食好D對自己好D!結果入咗皇后飯店,晚上8:30入去唔洗等位,叫咗BBQ醬烤豬肋骨配薯菜!姊妹就叫特級肉眼扒配薯菜!主菜未到先送上餐湯和暖暖地嘅餐包,朋友叫忌廉雞湯味道ok,但我覺得羅宋湯就油咗D,辣辣地岩哂凍天氣飲!肉眼扒叫七成熟,但上枱似well done 而薯菜亦比之前食品質差些,可能係晏食D薯菜又硬又細條,明顯係尾貨,扣咗D印象分!豬肋骨好抵食勁大條,上菜時都嚇咗一跳,BBQ醬酸咗少許,都幾開胃!整體來說,品質與之前比較下降,可能同時段有關,大家去食就不要太晏,否則食貨尾!

2018-02-06
$250 (Dinner)