2023-06-26 71 views
又到左火星人寫食評的時間。本身都唔係好想出個負評post, 但如果我有廿體驗我都想其他都有可能要知道。廢話少講,因為地區關係,我需要在附近吃晚飯,所以就book左旺角呢間大將(將軍澳有的遠)再試一次,上次是叫日本和牛果個餐,今次見有啲飽,想食的菜就叫左最普通牛果個餐(假日$288)點知就出事。先講服務,我哋安排左係坐入面果個位,後面要加水發現都幾難搵到人加,因為冇同事係果個範圍,等左好耐先有,好在員工都算盡責盡快加左比我地,但呢度都扣左的分數。再見講食物,出面熱食物的選擇很少,前菜又冇8爪魚果的,而且炸雞都5太脆。比起將軍澳果間差好多,出面又冇支裝茶果類,又扣分。其次就係選擇,當我發現佢本身件牛5太好食想叫牛小排(係餐入面),服務員話賣哂得反牛肉粒,喂大哥,你冇哂出面等位就應該要講啦,咁我可以選擇第二個還廿如果個頭盤5啱食,我咪真係要食菜?但你收緊$288 一個人(當假日)要我剩係食菜又冇海鮮我真係接受唔到。而且個牛肉粒上左完全5掂,一陣雪味,之後都冇食到,本身個餐剩係包魚片太少選擇,而且又冇得加錢換蟹柳果類服務,魚片上左之後,個魚片仲要冇乜魚味得個多字。呢下真係嬲,冇樣野係合格。朋友

再見講食物,出面熱食物的選擇很少,前菜又冇8爪魚果的,而且炸雞都5太脆。比起將軍澳果間差好多,出面又冇支裝茶果類,又扣分。其次就係選擇,當我發現佢本身件牛5太好食想叫牛小排(係餐入面),服務員話賣哂得反牛肉粒,喂大哥,你冇哂出面等位就應該要講啦,咁我可以選擇第二個還廿如果個頭盤5啱食,我咪真係要食菜?但你收緊$288 一個人(當假日)要我剩係食菜又冇海鮮我真係接受唔到。而且個牛肉粒上左完全5掂,一陣雪味,之後都冇食到,本身個餐剩係包魚片太少選擇,而且又冇得加錢換蟹柳果類服務,魚片上左之後,個魚片仲要冇乜魚味得個多字。呢下真係嬲,冇樣野係合格。朋友話去反將軍澳好啲。遠就遠的。不過最後完服務員都提一提我地好拿甜品,呢個還好。雪糕都好食。

講住廿多先。

所以今次火星人評分 5/10 只係一般,有很多地方要改進。
$300 (Dinner)