2021-12-13 55 views
💛R.I.M.K💛🔸 蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹小編覺得蒜味幾出,有時叫蒜香味嘅意粉總會覺得冇乜蒜味,但呢個唔會,所以都幾啱鐘意食蒜嘅朋友。但奇怪奇在佢就算蒜味重,成個意粉食落都好淡味,而且冇辣味😂 意粉麵質幾有咬口,唔會冧,但蜆肉偏少。🔸 蟹肉蟹子明太子扁意粉蟹肉少,麵質有啲冧。但呢個意粉幾濃味,而且辣辣地,幾開胃。如果麵質可以變返煙韌,成件事應該會幾好食。🔸避風塘薯條外脆內軟,可惜冇避風塘味。但薯條本身就真係整得幾好食,而且份量正常。🔸雙重抹茶雪糕拿鐵抹茶味唔濃,如果喺雙重抹茶會有少少接受唔到。雪糕冇乜味,得個甜字,但飲品就餡到少少抹茶味。

💛R.I.M.K💛
🔸 蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹