2020-09-17
環境去得呢間,都research 過係小店環境,坐位10個,店內沒有任何空位可以行,只有一條要打側行的小路入厠所。 沒有特別裝修。服務成間店兩個人處理,一個師父(老闆),一個waitress. 每道菜前師父會介紹一下。 如果你想要有日本小店式,師父熱情的招呼或交流,我話你聽唔會有。師父一個serve 10 個人,佢講多句的時間都無。 睇得出師父帶住個口罩好辛苦,因為佢一路做,一路hehe 唉唉。食物Omakase 我個人分兩種,一重賣新意,賣presentation(壽司芳果種)一重賣新鮮,呢間係賣新鮮。食得出係有心製作。但亦食得出用料一般,如果無師父用心製作,呢d材料只值800蚊一個頭。回頭?唔會回頭,亦唔係伏,1680加一,叫埋野飲2000 蚊一個頭有更好選擇
食物
回頭?