2023-01-31
2023-01-30一蚊超值泰菜🇹🇭同朋友去咗荃灣搵食😁愉景新城有間叫Thai 2.0😋泰國大廚主理餐廳👨🏻🍳用超值價錢食到多款泰菜🇹🇭餐廳每日有一蚊優惠叫不同菜式🤗店員安排我哋坐卡位😀咖哩軟殼蟹,152蚊碟💰軟殼蟹夠入味,咖喱醬汁勁香濃椰香味,咖哩軟殼蟹採用主廚特調醬汁,搭配酥炸過後的軟殼蟹,配埋薄餅獨特風味😊泰式鐵板蠔餅,128蚊份💰泰式蠔餅用咗鐵板上枱,熱辣辣內裏煙韌,有大大粒蠔仔,軟淋淋,非常香口,加上鮮甜醬汁,份量好多😀豬肉碎生菜包,76蚊碟💰香濃惹味肉碎,加上各式香料調味,配上生菜口感豐富又香辣,非常開胃惹味嘅頭盤🤗泰式薄餅,28蚊份💰薄餅金黃色,配搭香濃咖哩汁,好惹味☺️泰式飛天炒通菜,1蚊碟💰天炒通菜炒得好入味,超嫩通菜配香氣撲鼻配料炒得鑊氣十足,問咗店員,要點咗主牌兩項主食,就可以用1蚊價錢,點當日嘅優惠菜式💰😁整體環境餐廳好闊落🤗經理嘅服務超好,好投入服務每枱客😀食物份量多,好抵食,經過 @thai2.0 可以試吓😀#Thai 2.0#咖哩軟殼蟹#泰式鐵板蠔餅#豬肉碎生菜包#泰式薄餅
一蚊超值泰菜🇹🇭
咖哩軟殼蟹,152蚊碟💰
泰式鐵板蠔餅,128蚊份💰
豬肉碎生菜包,76蚊碟💰
泰式薄餅,28蚊份💰
薄餅金黃色,配搭香濃咖哩汁,好惹味☺️
泰式飛天炒通菜,1蚊碟💰
整體環境餐廳好闊落🤗
經理嘅服務超好,好投入服務每枱客😀
食物份量多,好抵食,經過 @thai2.0 可以試吓😀
#Thai 2.0