2021-05-09 272 views
突然有臨時飯局 又想食辣野 今次揀左麻辣派對 其實之前係尖沙咀都食過 覺得啲野都幾好食 所以今次反兜🤤🤤夜晚7點幾去到 都好多人下 啲位都爆爆地 最後叫左乾煸四季豆 辣子雞味既乾鍋 叫左田雞,午餐肉,雞脆骨,花椰菜同鮮牛肉落左單無耐 四季豆好快就到左炒得好惹味 肉碎加埋小小辣 啲四季豆有咬口 唔會過林 好食👍🏻無幾耐 杯水果茶都到左 有兩塊西瓜,火龍果同奇亞籽。最欣賞反而係啲奇亞籽,健康之餘又有口感,有啲野咬下甘。同埋杯野唔會話太甜,又夠哂大杯,讚最後辣子雞干鍋都黎埋 拎黎送飯一流😆午餐肉係厚切版 好大舊😂😂本身想叫鴨舌 可惜無哂,但係雞軟骨都好好食,軟骨多過肉,係我既cup of tea 😌😌牛肉就略嫌油左啲 不過就好滑花椰藥係必叫 索哂啲香料既味 夠哂重口味😋田雞就炸到好香脆 但係無斬到啲腳趾😳啲腳趾清晰可見😂😂啲花生都幾新鮮 完全無油億味🤓限時個半鐘 但啲店員都好好 見你未食完都唔會趕你走 如果提早喺OpenRice book定位可以免+1

落左單無耐 四季豆好快就到左

乾煸四季豆