2018-08-16 159 views
皇冠冰室,有兩間店,分別係長沙灣同旺角,係一間新既冰室。我叫左早餐A,係火腿鮑魚絲通粉,西煎雙蛋,牛油餐包,最後又點少得我最愛既凍檸茶呢。盛惠$38,凍飯加左$3。坐位都算闊落,但仍有進步空間,不過佢係一間冰室,所以冇咩問題。野食方面,先講西煎雙蛋,典型既爆黃煎蛋,煎蛋既圓周冇咩燶位,個人比較喜歡冇燶既煎蛋,所以幾好。至於個主食,通粉保持到一定既硬度,彈牙,已經合格,加上火腿鮑魚絲既份量都唔少,個雞湯都ok。凍檸茶,唔會過甜,叫左少冰但都仲有較多冰,唯一既缺點。最後要講既係牛油餐包,留到最後講,因為佢意外地做左主角,留意番,皇冠冰室有賣面包,個餐包係熱既,再加上佢綿綿既texture,令佢係依餐飯上面跑出,做主角。整體黎講,可以一試再試。
皇冠冰室,有兩間店,分別係長沙灣同旺角,係一間新既冰室。

整體黎講,可以一試再試。
$38 (Breakfast)