2021-07-15
由於我實在太大食 平時極少叫All day breakfast Eggs Benedict之類 👉🏻👈🏻今次難得唔太餓 就叫個Eggs benedict➕bread➕mushroom 食啦😼 (聽落都好豐富🤣🤣)雖然呢間小店位於屋邨商場 不過個eggs benedict 睇落都ok wor😍😍材料方面有smoked salmon 有大大舊mushroom 薯角 ...總之就係典型cafe嘅eggs benedict啦🤡切開隻蛋都係成功嘅poached egg 一樣有少少流心 雖然我覺得呢個都係基本嘢 不過真係有食過好膠嘅eggs benedict 🙈🙈雖然隻蛋合格 其他嘢亦不過不失😶 不過作為典型麵包控 就略嫌塊包乾身咗少少🙊🙊整體而言 如果以街坊小店嘅準則嚟講 可以一試 支持一下小店💪🏻💪🏻