2015-07-07 609 views
近期真係愛上韓國食品,可能疏菜和肉的比例疏菜較多,而且伴菜又有好多疏菜,泡菜既酵素對人體有益又有美容作用,真係食到停唔到口!見到有新開既韓國餐廳係公司附近當然要試下啦。環境比較迫,waitress係菲律賓人,廚師係韓國人,點了辣雞肉飯,啲飯係紅糙米飯,雞肉醃得幾入味,前菜就比較少,依度既疏菜和肉的比例就五五啦。同事點了牛肉拌飯,佢話味道都OK,但如果啲飯熱些會好啲喎,我就試了拌飯的辣椒醬,酸味較重,應該會好開胃,所以我同事不經不覺KO了一整碗拌飯了。論價錢和附近餐廳比較偏貴,服務平平,所以不用等位,偶爾一試也無妨。
2015-06-26
$120 (Lunch)