2024-08-08
🌟芝士龍蝦湯茶碗蒸🌟 就好似一個完美嘅開場白咁🤗, 芝士同龍蝦相互襯托,帶出濃厚嘅奶味加上海鮮嘅鮮甜。一試之下,分外開胃,怎樣呢個組合咁驚奇呢?真係要試過先知💯。🌟任食惹味龍蝦雞煲🌟煲嘅香氣十足,當香氣瀰漫全場,呢度就變咗整個焦點🔥!龍蝦再配上田園雞肉,鮮美無比,係水準之上玩味💯。🌟極尚龍蝦蒸海鮮🌟海洋嘅寶藏盡在其中,除左龍蝦🦞,仲有鮑魚,貴妃蚌,扇貝同埋魚🐟,每一款都為味蕾帶來新嘅驚喜💯。整體食落非常嘅新鮮,入口即溶😋。🌟火鍋湯底-優質豚肉、優質雞腿肉、廣島蠔、日本帶子、沙白、灰蜆、螺、青口、海蝦、蟹棒、水魷等海鮮🌟富有彈性嘅豚肉🐷同雞腿肉,廣島蠔🦪嘅獨特口感,再配上新鮮海蝦及一系列海鮮,無疑係海鮮味蕾嘅盛宴。無論係新嘅味道,定係熟悉嘅口感,你都絕對可以體驗到。總評:相馬日式火鍋以無敵嘅食物質素,再配上物超所值嘅價錢,絕對係今個月要嚟嘅餐廳💯!食完之後,唔止係胃口,連心情都變得好啱。😁等一等,你呢度等咗咁耐,仲唔快D黎試 試相馬日式火鍋?我已經好想再嚟一次啦,你點樣呢?一定要黎試相馬日式火鍋,一定會再黎!👏🥳
🌟任食惹味龍蝦雞煲🌟
🌟極尚龍蝦蒸海鮮🌟