2019-08-20 44 views
今個月難得早放工,所以搵朋友吃飯, 尖沙咀食肆真係非常多 。好耐冇食過上海嘢就即管去試一試 ,這間餐廳環境都非常不錯 ,第一時間就叫了呢度招牌菜八色小籠包有八種口味 。而我最like係黑松露,蟹粉同人參味其餘四川,芝士味等等都各有特色。 其他有話梅骨口感非常不錯 ,重話梅味道如果喜歡食酸嘢嘅朋友真係一流。 還有李白醉雞,啲雞有重酒味但係不至於吃了會醉,但啲雞肉非常嫩口。 再嚟一個鮑魚炒飯真係有原隻鮑魚, 啲飯炒得好有鮑魚味。 最後還有黃魚煨麵, 啲魚肉質好新鮮 ,而且啲麵都非常彈牙。 如果下次再來會試下其他食物!
2019-08-19
$306 (Dinner)