今日又來挑戰辣野,雖然我都幾鍾意食辣,但又食唔到太辣,今次來呢間望落全部都係紅色,好似好辣咁,好彩可以選擇辣度,食辣真係好爽😉1️⃣農耕尖椒小炒肉豬肉片食落好新鮮彈牙,尖椒本身帶點鹹香,味道香辣,好啱送飯一齊食2️⃣川味豉汁涼瓜牛肉份量好多,味道偏重同鹹,啱哂重口味既我,牛肉整到好腍,一次過夾2-3塊加飯食,不得了💯3️⃣江湖毛血旺毛血旺主要有牛肚、豬腸、豬皮、魷魚、鴨血、午餐肉同埋大豆芽菜,煙煙韌韌,浸耐少少會比較入味但又唔會好吸油,加呢個好過配白飯食。最好食一定係午餐肉,夠哂入味,而牛肚就好爽脆4️⃣泡椒肥腸呢個一定要推介比大家試下,之前食過一次已經愛上,廚師將肥腸切細左易入口,每粒都好似炸大腸咁炸過,好香口👍🏻👍🏻👍🏻

1️⃣農耕尖椒小炒肉

2️⃣川味豉汁涼瓜牛肉