2015-04-18 800 views
朋友話呢一間雷公子,有好多好特別嘅嘢食,又好味又抵食,身為為食怪獸既我,點可以唔試下呢哩到d野食個名,同相,全部都好吸引,特別係哩個火焰桶蠔,淨係個樣已經夠晒氣派!睇相係咪已經好吸引呢,冇錯,佢係史上我食過最好味既桶蠔,外脆內軟既桶蠔,會令人食到停吾到口,真係一試難忘😋😋洋蔥又夠晒入味,差啲連d汁都飲埋😜就係呢個招牌餸,令我一次又一次返嚟幫襯,試佢唔同嘅菜式,當然火焰同好係每次嘅必食😁3D芥蘭,聽個名已經知道夠晒特別,芥蘭心爽甜,芥蘭葉炸到脆口,肉碎當然就係送飯一流la,哩個係大人細路都啱嘅一個菜式,就算吾食菜嘅小朋友試過從此都會愛上食菜不得不讚下呢到個大廚,夠創意夠諗頭👍👍👍旦家老炒蛽,食蜆最怕就係唔夠新鮮同埋食到滿口都係沙,呢個炒蜆唔單止醬汁野味,蜆肉冇沙不特止,仲要係鮮甜又唔會比個醬汁蓋住,越食越過癮避風塘金沙炒蟹,又一傑作,啖啖肉總之就好好味呢度嘢食味道一流,實在有太多好嘢食不能盡錄,呢度嘅海鮮值得推介夠新鮮,當然小炒都好味,服務態度又一流,食海鮮當然就多殼,服務員不停幫我地換碟好貼心,又有濕紙巾提供,仲有個超窩心嘅充電區,嗰日啱啱電話冇晒電,又冇帶尿袋,突然服務員同我講門口有
火焰桶蠔
3D芥蘭

不得不讚下呢到個大廚,夠創意夠諗頭👍👍👍
旦家老炒蛽
避風塘金沙炒蟹,又一傑作,啖啖肉總之就好好味

呢度嘢食味道一流,實在有太多好嘢食不能盡錄,呢度嘅海鮮值得推介夠新鮮,當然小炒都好味,服務態度又一流,食海鮮當然就多殼,服務員不停幫我地換碟好貼心,又有濕紙巾提供,仲有個超窩心嘅充電區,嗰日啱啱電話冇晒電,又冇帶尿袋,突然服務員同我講門口有個自助充電區,個自助充電區好似個細Locker咁有條key鎖住好安全,good a 👏👏👍👍不得不上黎稱讚下呢間雷公子
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
火焰桶蠔
3D芥蘭