2023-10-06 653 views
一個人去到東大街搵食,見到唔係好多人,入去試一試,合理價錢合理味道。豬雜肉丸河份量都好多下,即叫即做,上枱熱辣辣,豬雜包括:豬手乾淨夠淋身,豬膶正常,豬肚軟身/少少咬口,肉片滾得岩岩好唔柴,粉腸好味,肉丸彈牙少少肉味,湯底鮮味有兩片咸菜,河粉超多,唔好預有好大驚喜,但就價錢而言絕對合理。豬皮豬紅又係份量多,豬皮超厚彈牙濃味,豬紅比較失色,好淡唔夠味,但整體包括碗麵就正正常常。睇相就知有幾大份。豬雜麵唔係度度整得好,我覺得已經唔錯,睇埋個價錢,算賣得幾平,東大街食肆多,有少少名氣既就會set好高價,呢類小店算係咁。我諗揀公仔麵底仲正!+$8有凍檸茶

豬雜肉丸河

豬皮豬紅

+$8有凍檸茶

2023-10-05
$70 (Dinner)
  • 豬雜肉丸河