2022-11-20
圓圓爸爸今日放工之後帶左我地去九龍灣食好西😍佢話平時都會同啲同事過黎呢頭食飯,原來係德福廣場後面嘅工廈區都有唔小隱世美食㗎😋今次就去左一間充滿日式風情嘅和洋居酒屋食晚飯#Hidden和洋食屋,呢度個style 真係好和風😍牆身貼左好多海報,成個feel都好正!影相打卡一流🤩好啦都係講返啲野食先🤣今次叫左一串燒牛舌,我覺得燒得啱啱好,咬落去唔會太韌,食得到好濃嘅牛味,正呀👍🏻跟住叫咗兩個小食,一個黑松露薯條,一個吉列魷魚筒,兩個都炸得啱啱好,個人覺得必叫魷魚筒,因為個吉列真係炸得幾好,咬落去金香鬆脆,配埋茄汁好開胃😋到左主食我地就叫左個碳烤原條鰻魚蛋包飯同埋香煎三文魚茶漬飯,個鰻魚蛋包飯一上枱真係嚇左我一跳,超級大條好足料😍碳烤過嘅鰻魚真係香好多!個飯仲加左鰻魚汁,食落好滿足🥰另外個三文魚茶漬飯都唔錯,三文魚唔會煎得太老,好厚身好大塊,開埋飯素同茶漬,好快就比圓圓ko左啦!🍨最後仲叫咗杯雪糕紅豆冰,店家仲採用咗日本嘅雪糕,飲落唔會太甜,好味😋呢度仲有好多board games 玩,我地食完飯都係度同圓圓玩左陣先走,今日真係好滿足呀,多謝圓圓爸爸嘅悉心安排😘下次再同圓圓去玩過🤣🤣推薦指數:
推薦指數:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
✨Hidden 和洋食屋✨