2012-02-14
佢係尼泊爾人開既, 佢地個set dinner都只係$38!!! 仲要係好食!!! 強烈推介咖哩羊, 另外仲有chicken momo(尼泊爾餃子), Alu Dom(係咖哩薯仔)都好好味!!Set dinner: 佢個set dinner, 有碗湯比你, 多數係紅蔔白碎加少少薑飲完會好暖, 有大碗飯, 一碗咖哩(裡面有你order既羊/牛/雞), 有手掌咁大塊既薄餅仲有兩條春卷, 真係抵到爛!!chicken momo(尼泊爾餃子)無認真數過有幾多隻, 應該都有一打, 佢會連埋佢地秘製既辣醬比你點來食, 入面d肉仲有少少肉汁「必」出來, 一絕!Alu Dom(係咖哩薯仔)呢個咖哩薯仔有少少辣, 薯仔軟硬適中, 唔會太硬又唔會好粉, 食完覺得好滿足! 不過由於佢係半open kitchen所以油煙都幾大Service都唔錯, 不過佢風格好平民, 其實已經去過好多次, 成日都會有d尼泊爾人幫襯返自己d鄉李, 鐘意d異國風情既人可以試下呢間餐廳!!
Set dinner:
chicken momo(尼泊爾餃子)
Alu Dom(係咖哩薯仔)
不過由於佢係半open kitchen所以油煙都幾大