2019-03-05
未試過食一餐飯係可以憤怒嘅因為趕時間,所以12:50兩個人去搵三個位先,仲叫定嘢食等佢一坐低食得。到12:55亞老闆娘已經問我朋友到未,我話叫咗嘢食唔係白坐啦!亞老闆娘同我講佢都要交租喎!轉個頭另一個人又問我朋友到未比人喝、比錢人歧視你都算,你咪比垃圾我食吖!我唔食肉唔代表係食廚餘架!$50一碟嘅冬菇炆節瓜,有相你自己睇,兩粒開邊鮮冬菇(係鮮冬菇唔係乾菇浸完再煮),五嚿節瓜件再加幾條娃娃菜,皇恩浩蕩比多兩片甘荀你,飯係硬嘅,味道係還可以嘅,呢碟嘢加杯凍飲盛惠$50。其他快餐味道同賣相係OK嘅!睇返其他食評話炒公仔麵好食,都係勸喻大家,食返D大路嘢穩陣。最緊要係,預備好光速食飯咀同胃至好嚟食,仲要齊人至好入門口,如果唔係,比錢你都有排受呀!