2025-01-23
一直bookmark左好耐嘅韓式餐廳🔖店面唔大 星期日夜晚去都有人等緊位 建議預先訂位三個人叫左辣炖雞湯(大份)加刀削麵👐🏻韓式無骨雞腳👍🏻燒酒加cass啤酒同埋活動送嘅韓式糖餅🥯-辣炖雞湯(大份) $478 + 刀削麵 $40雞湯湯底加左一堆蒜蓉同京蔥夠哂香辣惹味,啲雞好滑夠入味,可以唔駛點醬油食,配菜仲有年糕同薯仔,年糕煮到腍身就食得,啲薯仔都好腍好入味,個湯越煮越濃,加埋個麵夠哂飽韓式無骨雞腳 $150掛住食冇影到相,一入口燒烤味好香,有種程味珍豬肉乾嗰陣炭烤味,味道夠哂辣,係辣到個口食完之後會有少少發苦嗰種,煙煙靭靭,份量都多,整體黎講可以一試-韓式糖餅今次撞中店舖活動滿$500送一份糖餅,感覺似係加左肉桂粉同蜜糖加少量瓜子嘅煎堆😂,普普店員都好有禮貌,整體黎講會再回顧!下次想試炒章魚同清湯炖雞🗯下餐見~
店面唔大 星期日夜晚去都有人等緊位 建議預先訂位
同埋活動送嘅韓式糖餅🥯