今日行開荃灣千色匯見到門口好靚既tiffany blue,引唔住就入左去試下,中午時段都多人我地等左5分鐘就可以入座啦。我地好鍾意食雞翼架,就叫左個炸香草雞翼(3隻),流心紅豆西多士,巨雞脾薯條拼黑松露蛋黃醬,2杯野飲:白桃玫瑰花伴愛玉、雪糕紅豆冰巨雞脾薯條拼黑松露蛋黃醬:巨雞脾大過我手掌架🖐🏻,裹面都多肉汁唔會好乾身╴但我唔記得左影低佢個SIZE🤣,佢個黑松露蛋黃醬好香黑松露味,如果你地好鍾意食黑松露蛋黃醬既話你地可能唔夠點,我地兩個都爭住點果個醬真係好好食架我地另外又叫多兩個小食SHARE食,炸香草雞翼(3隻),流心紅豆西多士唔知係咪關炸香左香草事,一上碟已經聞到好香既香草味,一咬落去就流晒啲雞汁又唔會好乾身,好緊要係好香口啦。🤤流心紅豆西多士都要讚一讚丫,一黎到就見到好大舊牛油係面啦,我好鍾意架啦,切開左就好香紅豆味,甜得黎帶有牛油香,又唔會過份甜到漏,都唔錯白桃玫瑰花伴愛玉、雪糕紅豆冰雪糕紅豆冰懷舊野,可以過過引😽白桃玫瑰花伴愛玉雖然甜左少少,好有台灣味道,白桃同玫瑰花好夾喎又👍🏻

白桃玫瑰花伴愛玉、雪糕紅豆冰
雪糕紅豆冰懷舊野,可以過過引😽
2020-06-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$180 (Lunch)
  • 炸香草雞翼(3隻),流心紅豆西多士,巨雞脾薯條拼黑松露蛋黃醬,2杯野飲:白桃玫瑰花伴愛玉、雪糕紅豆冰