一間好有驚喜嘅意大利餐廳當日係星期六都竟然有set lunch好抵食 而且成個感覺好chill 好渡假風強力推薦大家去試吓Set lunch$198➪1 𝗦𝘁𝗮𝗿𝘁𝗲𝗿 + 𝟭 𝗠𝗮𝗶𝗻 𝗖𝗼𝘂𝗿𝘀𝗲◀︎ 𝗖𝗹𝗮𝗺𝘀(𝘀𝗲𝘁 +15) ▶︎ 超香濃既茄汁湯底 有好少既辣度clam既份量好多 個人發現咗個食法就係拆晒啲殼剩翻D肉同個湯底一齊食 好似飲緊極香濃嘅茄蜆湯咁 鮮甜開胃❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 7.9/10◀︎ 𝗦𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱 𝗦𝗼𝘂𝗽) ▶︎ 勁香濃又有鮮味 虎蝦好大隻 仲要有蜆同魷魚圈用黎點埋麵包食都好正❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 7.9/10◀︎ 𝗢𝘅 𝗖𝗵𝗲𝗲𝗸 𝗽𝗮𝗽𝗽𝗮𝗿𝗱𝗲𝗹𝗹𝗲 𝗣𝗮𝘀𝘁𝗮 ▶︎ 𝗦𝗼 𝗳𝗮𝗿食到呢度都好有驚喜聽過餐廳都出名手打意粉所以決定試下麵條屬於粗身闊條形狀 而且而有厚度口感淋得黎 煙韌彈牙 好特別 個人覺得好難可以做到咁牛面肉肉質鮮嫩,份量超多食到最尾都仲有 不過食到尾有丁點鹹 但可以接受❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 8.1/10◀︎ 𝗦𝗽𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗵𝗶𝗰𝗸𝗲𝗻 ▶︎ 份量係半隻春雞 肉質好嫩滑似係慢煮既質感 雞皮微脆底層仲有炒香咗既蘑菇同菠菜味道雖然唔算太濃 反而仲吊起肉味❥❥
強力推薦大家去試吓

❥❥𝘚𝘤𝘰𝘳𝘦: 8.4/10

◀︎ 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗪𝗶𝗻𝗲 ▶︎ $65
終於飲偏甜身既白酒要試
好smooth 好易入口

◀︎ Passion Fruit Bellini ▶ $68
熱氣果味就唔係好飲到 但比較酸
配呢類重口味既食物又幾唔錯👍🏻