2022-06-03
今日嚟到元朗娜姐嘅健康糖水度食,見佢寫住真材實料,依排天氣經常都唔穩定,而且濕氣又重🤭我又經常出街食的🤭於是就試吓佢個秘制嘅龜湯🐢同埋金裝楊枝甘露🥭🥭⭐️秘製金錢龜湯⭐️$59💰佢嘅金錢龜湯唔湯渣嘅,因為老闆娘會親自將佢過濾👍🏻,好大碗的👏🏻佢唔會話有好大陣藥材味,而且feel到佢材料好充足,呢隻龜湯對濕疹都仲有幫助的🤭🤭,飲完堅係會流晒汗,即刻覺得對排毒好有幫助😍⭐️金裝楊枝甘露⭐️大$45/小$35超級推介呢個楊枝甘露俾大家👍🏻👍🏻👍🏻平時嘅我好少食甜品,但呢個未知咁諗喎咁真心好足料,佢嘅芒果肉好粒都好大粒🥭🥭🫶🏻🫶🏻,不過出邊既楊枝甘露有點不同,聽老闆娘講佢話坊間為咗抵成本,會用糖精🤣。而佢哋既所有凍糖水都係用🍯蜜糖🍯,好重本,但真係好好好好食😋😋😋如果大家嚟元朗食嘢嘅話,可以黎娜姐糖水試下✊🏻✊🏻真材實料有保證👏🏻👏🏻🔍娜姐健康糖水📍元朗教育路54-56號順發大廈地下J號鋪
⭐️秘製金錢龜湯⭐️$59💰
⭐️金裝楊枝甘露⭐️大$45/小$35