開頭經過門口,見到啲pasta 好吸引!落單時係係夜晚9點15分,叫左兩個意粉同一杯咖啡!跟住等啊等,等到十點一,我就忍唔住叫男朋友追單,因為九個字多一樣嘢食都冇到過。。。。之後佢好快上左一碟蛋汁煙肉意粉,但碟嘢超細碟,都算,但碟意粉係凍嘅。。。。跟住等多兩個字,再追,先上杯咖啡,一杯熱咖啡變成一杯凍咖啡。。。我個下真係好嬲。。。再等到十點二十五分,最後一碟意粉都係冇上,我就同個侍應講,你退錢啦,我唔要碟嘢喇!!嬲係嬲在啲嘢食一早整好左唔出,但佢會解釋因為唔知你坐邊,我見我隔離枱嘅外國人,遲過我坐低早過我食完!!服務真係好差!!!

2012-12-31
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Celebration
New Year's Eve