2024-04-05 524 views
"浮生"平日去大角咀做野經過見到好多次, 吸引我既係因為鋪面白色配墨綠色, 感覺好似好舒服, 今日放假無乜節目, 終於入左去,一入去感受到日式木系氛圍🪵入去啲裝修簡簡單單但舒服, 剛好播緊我的至愛🥰"米津玄師"既Lemon, 幾好feel!我叫咗杯特色咖啡"日本和歌山梅子咖啡"🧉&"紅豆紅茶卷蛋"🍰,杯咖啡要先食個片梅子糖,之後先再飲咖啡, 又幾好飲喎, 天天熱熱地幾開胃👍🏼卷蛋既紅豆甜度適中, 都幾好味😋店員服務態度唔錯, 我飲梅子咖啡前, 個片梅子糖跌左杯入面, 店員見到即刻提我飲之前要先食片梅子糖, 仲立即俾多一片新嘅我😆👍🏼

2024-04-04
$100 (Tea)
  • 和歌山梅子咖啡