2024-01-24 1301 views
行過中環鬧市,竟然搵到間意大利餐廳,整晚食飯好似置身異國。今次去試咗幾款佳餚,啲感覺真係正!👍首先嗰碟黑松露魚子醬燉蛋,簡直就係滑不溜手嘅奢華享受,每啖都充滿咗海鮮嘅醇香。至於帶子,鮮甜得滯,配上即刨嘅黑松露,每一啖都好有層次感。再講講嗰啖阿吞拿魚腩他他嘅口感,肥美滑溜得黎唔膩口,啖啖都有驚喜,仲有藝術感嘅盤飾,食得開心,眼睛都享受。話晒,呢度咁出色嘅海鮮意粉,真係唔少得。戇直各色海鮮鬼咁搶鏡,青口juicy到喊,八爪魚爽彈,意粉又彈牙。微辣嘅醬料,仲添咗種刺激感。最後呢,得意完唔到嘅就係開心果紅蝦長通粉,個芝士香濃郁,啖啖紅蝦,層次分明。至於五成熟嘅牛扒,質地好,咬落去滋味豐富,仲可以自己調節生熟。嗱,今次食飯體驗就嚟到尾聲,但食咗呢餐,肚仔同心靈都大滿足,真係飲食男女必試嘅地方。🍝🥂🍖