約定朋友選擇在銅鑼灣依間週末食飯, 叫咗個二人套餐大約$7XX蚊, d食物都幾豐富, 當晚全院滿座,初初去到九點前都冇播音樂,直到一個廚師出嚟同我哋點頭笑一笑,跟住佢走咗去開始打碟😂😂,超型啊多才多藝!套餐先來兩個周打蜆湯,好味唔會太鹹….跟住嚟咗一個蜆肉,每隻也好肥美. 個二人餐另外送多兩隻大蝦,好大隻同埋燒得幾好食。然後叫左兩個主菜一個豬扒一個牛扒,豬扒出奇地好食喎⋯⋯佢個汁調得好好,同埋個豬扒唔high口, 加埋食落去好Juicy, 牛扒本來要半生熟,但係見佢成七成熟,但係都整得幾好食,跟住兩個甜品一個芝士蛋糕一個焦糖都好食👌最後加錢叫咗兩杯酒,之後傾耐左再嗌多兩杯酒cocktail , 調得都唔太差👍大約坐到11點左右就離開,埋單每人大約550,真的唔錯都幾值.

2024-11-15
$550 (Dinner)