2023-11-28
#銅鑼灣美食 打邊爐真心推介 @asmokingaffair.hk 🥘女朋友:星期日去邊🥱男朋友:去滾😼女朋友:吓?🤨就係要介紹呢間大家都可以一齊 #去滾 😉呢間 #打卡 #邊爐 之前都聽過 今次就嚟試下我哋嗌咗秘製 #沙嗲 湯底🏜️好濃郁呀 而且佢哋有伊府麵(即係伊麵)索晒啲汁好掛汁🤩🤩🤩大愛頂級靚 #肥牛🥩 佢啲肥牛質素好好 唔係好多肥膏 而且入口軟熟有牛味😚爽脆黄喉🟡睇完 @fhproductionhk @fatho同 @mung.yu 介紹 好少餐廳有得食 估唔到呢到有🤩即刻試下 科普返 呢個唔係牛嘅喉嚨 係牛嘅主動脈👩🏫食落幾爽脆 不過本身冇咩味 靠湯底同醬料吊味金甲脆魚皮🐠鹹蛋黃魚皮好好食🥹有啲辣味昇華 而且好打卡 重有啲乾冰出晒煙🤣份量都唔少呀😋手打墨魚滑🦑口感紮實 切到6粒大大粒 不錯😌除咗嘢食質素好之外 佢哋重有戶外座位 27樓可以望到海景樓景 好正呀
打邊爐真心推介 @asmokingaffair.hk 🥘
女朋友:星期日去邊🥱