2022-12-19
原來臨近屯門碼頭,都有唔少靚環境既餐廳🍴唔特登過嚟都唔知原來呢面個海景都係一望無際🌊如果有寵物仲可以帶埋黎坐Outdoor Area添🐶。🐒迷迭香燒羊西冷伴薯菜配紅酒汁💰$148平時出街食大多數都係羊架同牛西冷,但呢到竟然係有羊西冷,岩哂啲唔中意食牛既朋友🙌羊Around 8/9成熟,但食落都唔會好鞋🐏aside就有薯蓉同雜菜🫑同羊肉一齊食都好match。🐒冬陰公海鮮薄餅💰$108呢款Pizza入面有海鮮,冬陰公醬同鰹魚乾片,食落唔會辣,有少少千島醬感覺都幾開胃🤤佢係薄批,所以even係一個人都唔會食到好膩。🐒Caramel Latte(Grande)💰$49🐒Flat White(Grande)💰$46+$5 Oat Milk飲品方面好人性化,因為除左有唔同既奶類選項,連size都有幾種選擇,岩哂我呢啲需要攝取大量咖啡因既人☕️Caramel Latte並唔會太甜,但都飲到淡淡焦糖味🍯而Flat white就相對會苦啲,但又唔會cover左Oat milk既味道🌱
🐒迷迭香燒羊西冷伴薯菜配紅酒汁💰$148
🐒冬陰公海鮮薄餅💰$108
呢款Pizza入面有海鮮,冬陰公醬同鰹魚乾片,
🐒Caramel Latte(Grande)💰$49