2024-08-31 1412 views
今日帶大家一齊返去讀書嘅時光🤣🤣🤣今日去開觀塘工廈區嗰邊行街,上網見到附近工廈呢間餐廳,環境好靚好舒服,一推開門真係有返學上堂嘅感覺🥹真係返去十幾年前,時光真係過得好快😳下次可以約埋中小學朋友仔一齊集體回憶點多啲食物🥰要試埋甜品係時候要交report啦,”美食report”黑松露雜菌意粉🍝黑松露忌廉汁非常濃郁,加埋雜菌好有口感,調味剛剛好,又唔會唔夠味或過咸,而且份量好充足,我同個女share食都好夠👍玄米茶鮮奶第一次飲玄米茶鮮奶,初時以為店員搞錯左,俾左抹茶鮮奶😹笑死😆拉花係心型圖案🥰飲落比抹茶香,而且唔會澀口,好醇又順滑,幾好飲😋藍莓乳酸梳打呢杯係小朋友最愛,果味十足,仲有粒粒藍莓係入面🫐蜜糖芥末薯條🍟小朋友最喜愛薯條,份量正常,醬汁味道較出面食淡,但炸到金黃色,香脆可口,個女係咁食,好快食晒😆仲有locker📍Times Coffee (觀塘)觀塘興業街18號美興工業大廈A座1樓C1室#timescoffee #回到小時候 #回憶 #返學回憶 #環境舒適 #美食推介 #觀塘美食 #工廈美食推介 #聚會好去處 #同學仔 #foodie #美興工業大廈 #性價比高 #打卡熱點 #相機
係時候要交report啦,”美食report”

黑松露雜菌意粉🍝

玄米茶鮮奶

藍莓乳酸梳打
呢杯係小朋友最愛,果味十足,仲有粒粒藍莓係入面🫐

蜜糖芥末薯條🍟
仲有locker

📍Times Coffee (觀塘)
觀塘興業街18號美興工業大廈A座1樓C1室

#timescoffee #回到小時候 #回憶 #返學回憶 #環境舒適 #美食推介 #觀塘美食 #工廈美食推介 #聚會好去處 #同學仔 #foodie #美興工業大廈 #性價比高 #打卡熱點 #相機食先 #打卡必去餐廳
2024-08-29
Type of Meal