2020-06-04 1162 views
今次嚟到上水舊墟搵食 lunch已經食到好悶 唔知食咩好呢 同事就好鍾意去呢一間樂樂冰室食佢自家製豬扒飯 .平時lunch時間過嚟人多都要等位添呀 所以要早啲過嚟搵位 間舖頭唔係好大 得20至30個位.睇吓佢有咩食先呢度選擇唔係話好多 主要焗嘅嘢就係有焗豬扒飯同焗肉醬意粉 嘩原來個焗豬扒飯都要成$57 淨係送熱飲 凍飲仲要加$3添 焗豬扒飯上枱啦 望落去份量真係好多 上面仲有好多舊蕃茄添 不過食落就真係好普通啦 豬扒好細塊同埋醃嘅味道好普通我覺得大家樂嘅焗豬扒飯仲好食過呢度啊 而且大家樂大快活嗰啲都係三十幾$40咋 但係呢度收成$57 真係完全唔值囉試過一次唔會再嚟

試過一次唔會再嚟
$60 (Lunch)