2023-02-14
出去午飯經開蘇杭街,見到新開左間餐廳,比佢一碗碗彩色飯吸引左。裝修簡約清新。落單都幾方便,掃QR CODE 自助。店員都好好坐底就比左兩杯水先。餐單款款都好吸引,最尾揀左Creamy Baby 同 Sweet Up Your Life。碗飯送到黎都好靚、足料。朋友叫左Creamy Baby。入面有三文魚,豆腐,雞蛋絲,牛油果,青瓜,飛魚子,茶辣沙律醬,艺麻碎,炸蒜粒,木魚絲,壽司飯。材料好新鮮,朋友話好好食、份量足夠,又健康。我就要左Sweet Up Your Lite,材料有三文魚,芒果,牛油果,圓紅蘿蔔仔,青瓜,柚子醬,花生碎,芝麻碎,糙米飯。餐廳好貼心,飯既比例可以選擇,我唔想太飽就選擇咗一半飯一半菜,份量啱啱好,沒有浪費。所有材料都好新鮮,同埋芒果都好開胃。好岩鍾意健康、keep fit 既人。下次試埋其他款先。
朋友叫左Creamy Baby。
入面有三文魚,豆腐,
雞蛋絲,牛油果,青瓜,飛魚子,茶辣沙律