2023-05-19
🍲牛涮鍋🟡🟡🟡🟡- 7折的愛爾蘭牛胸腹套餐@ 140/ 1位(折後, 未加一)優惠已經完結 最近牛刷鍋做緊優惠,喺馬鞍山分店做緊七折,只限指定套餐,之前已經食過牛涮鍋,今次見佢七折,當然狗沖去食。今次新嘗試沙嗲湯底,湯底味道濃郁,有種港式火鍋嘅味道,如果鍾意食沙嗲湯底嘅,都可以去試吓。今次揀嘅牛,一嚟會先上兩盒,頭兩盒質素唔錯,但之後再落單的牛肉,就變得超薄,有少少失望,不過都係預料之內。配料我就唔多講,反而雪糕有驚喜,平時去到多數都係水果味雪糕,今次竟然有朱古力味,好正,忍唔住食咗,所以冇影到相。(PS: 我吱雪糕好叻㗎)🙆🏻♀️ 整體來講,用七折價錢佢食一個咁樣質素嘅火鍋,真係非常之抵食。(可惜完左)但舖頭人手不足,我去到嗰陣連醬油碗,都冇人fill,希望下次佢推出優惠嘅時候可以增加人手啦。😋味道: 8/10💲價錢: 10/10🍗性價比: 10/10🐻❄️人均: 158$
- 7折的愛爾蘭牛胸腹套餐
@ 140/ 1位(折後, 未加一)優惠已經完結