2021-06-01 241 views
成班兄弟好耐無見過面 最岩就係打邊爐 圍埋一齊飲酒吹水 我就揀左上次試過既二鍋頭 不過今次係旺角既分店一入到去環境都幾舒服 檯與檯之間都好闊落 由其係依家呢個抗疫時候 座位距離都好重要呢度同尖沙咀一樣都係有任食雞煲同埋鴨煲講真我覺得呢間比較好食 味道比較重d 尤其係個火焰鴨煲 侍應哥哥"咋"一聲倒d酒落去 又好睇又好食 雞肉同鴨肉都好煮得好入味 好滑食完兩個煲 其實已經有d飽 佢仲會換個新既湯底俾我地打邊爐 有幾十樣火鍋料再加出面既自助吧(飲品同甜品) 記住記住要嗌白鱔片 勁好味又厚切 佢仲會無限量供應 淨係食呢個都回哂本最後 食埋個甜品 真係極度滿足 仲有仲有推薦大家要試下佢呢支有氣水 我個人未見過出面有得飲 佢係0卡路里 飲得開心又健康

呢度同尖沙咀一樣都係有任食雞煲同埋鴨煲
雞肉同鴨肉都好煮得好入味 好滑

火焰鴨煲
雞煲
soda water
2021-05-26
$200 (Dinner)
火焰鴨煲
雞煲